În SNV 2010 vom promova voluntariatul corporatist

Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV) 2010 „Hai în gaşca voluntarilor!” se va desfăşura în perioada 23 – 30 aprilie 2010. Astfel au decis membrii Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat, în cadrul şedinţei pe care au avut-o la 25 martie 2010. SNV 2010 va promova anul acesta implicarea femeilor şi comunităţii de bussines în activităţi de voluntariat.

Saptamina Nationala a Voluntariatului,  organizată pe baza modelelor din SUA, Canada, Australia şi România, a fost lansata în R. Moldova pentru prima dată în anul 2007, la iniţiativa Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat. Acesta este un eveniment unic de promovare a voluntariatului prin implicarea în activităţi de voluntariat a persoanelor publice, mass-meda, politicieni şi cetăţeni cu spirit civic, fiind dedicată persoanelor care vor să se implice în activităţi de voluntariat, voluntarilor activi din R. Moldova şi tuturor celor care susţin activitatea voluntarilor, urmărind promovarea conceptului şi practicii voluntariatului.

3 răspunsuri

  1. Draga reprezentat TDV,

    Va rog sa ma informati referitor la activitatile din Săptămâna Naţională a Voluntariatului “Hai în gaşca voluntarilor!”, care se va desfăşura în perioada 23 – 30 aprilie 2010. Ne intereseaza in special ce activitati sint planificate pentru Balti.
    Multumim anticipat.

    Cristina Turcu
    Prevention and Communication Officer
    Médecins du Monde – Mission in Moldova

    Tel/ Fax: (+373 231) 27523
    Cell: +373 69369093

  2. […] a fost realizată şi o prezentare a celui mai mare eveniment de voluntariat din R. Moldova – Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV) “Hai în gaşca voluntarilor!”. Participanţii au fost informaţi despre conceptul SNV, activităţile şi persoanele implicate […]

  3. […] Atelierul are drept scop formarea abilitatilor organizatiilor din domeniul HIV/SIDA si a celora care lucreaza cu voluntarii in mediatizarea activitatilor pe care le realizeaza. Pentru realizarea acestui atelier au fost invitati jurnalisti, care au experienta in promovarea activitatilor ONG, in special a activitatilor desfasurate in editiile Saptamanii Nationale a Voluntariatului „Hai in gasca voluntarilor!“. […]

Lasă un comentariu