Felicitări tuturor Tinerilor Ambasadori Europeni noi, care au aderat la rețeaua „Tinerii Vecini Europeni”

Lista Tinerilor Ambasadori Europeni (YEA) a fost completată de noi candidați, care au aderat la rețeaua „Tinerii Vecini Europeni”. Printre ei se numără Daniel Cojocari și Daniela Moisei, tineri din Republica Moldova care au fost selectați să continue conexiunea tineretului din UE și țările Parteneriatului Estic.

„Suntem #MaiPuterniciÎmpreună (#Strongertogether), dar uniți în diversitate”, a spus Tânărul Ambasador European (YEA) Daniel Cojocari. Potrivit lui, inițiativa YEA reunește tineri din Europa și vecinii săi din Est pentru a discuta provocările comune și pentru a împărtăși diverse experiențe pentru a-i ajuta să le abordeze.

Daniela Moisei a menționat că este important să lucrăm împreună pentru a depăși aceste provocări, în beneficiul comunităților individuale de acasă: „Îmi place să fiu YEA, pentru că, într-adevăr, pot face ceva pentru comunitatea mea. Acesta este obiectivul principal.”

Priviți VIDEO pentru a afla mai multe de la Daniel Cojocari și Daniela Moisei despre motivul pentru care suntem #MaiPuterniciÎmpreună (#StrongerTogether).

Lista tinerilor din Republica Moldova care vor participa în al doilea an al inițiativei YEA poate fi accesată AICI. Felicitări și mult success!

Sursa: EU neighbours east

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: