Invitaţie de implicare în Săptămâna Naţională a Sănătăţii 2015

Asociaţia obştească „Tinerii pentru dreptul la viata” (TDV) care activează în calitate de Secretariat al Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat va organiza în perioada 3 – 9 august 2015 Săptămâna Națională a Sănătăţii (SNS) 2015, ediția a V-a. Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului „Motivarea și implicare organizațiilor de tineret ca instituții gazdă a activității de voluntariat” finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Evenimentul este destinat organizațiilor/instituțiilor care au ca scop să promoveze un mod sănătos de viaţă şi voluntariatul printre toate categoriile de vârstă și grupuri de beneficiari, axându-se în special pe tineri, adolescenţi şi copii.

Rugăm organizaţiile / instituţiile publice sau private care doresc să se implice activ în SNS 2015, să descarce  Formularul de participare la SNS 2015 , să-l completeze şi să-l trimită până la data de 29 iulie, pe adresa tdv_secretariat@yahoo.com

Menționăm că activitățile planificate vor fi incluse în Calendarul SNS 2015 care va fi prezentat mass-mediei naționale și în Raportul SNS 2015.

Săptămâna Naţională a Sănătăţii 2015 este organizată cu implicarea membrilor și partenerilor Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat şi susţinută financiar de Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: