COMUNICAT DE PRESĂ – Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV) 2014, ediţia a VIII-a

logo SNV 2014

Asociaţia obştească „Tinerii pentru dreptul la viaţă” (TDV) care activează în calitate de Secretariat al Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat organizează în perioada 19 – 26 octombrie 2014 Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) 2014“Hai in gaşca voluntarilor!”, ediția a VIII-a.

Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV) este cel mai mare eveniment de promovare a voluntariatului la nivel naţional. Evenimentul este unic prin implicarea în activităţi de voluntariat a organizaţiilor societăţii civile (organizaţiilor neguvernamentale, bisericilor etc.), autorităţilor publice centrale şi locale, mass-mediei, business-ului responsabil social, precum şi a persoanelor publice şi cetăţenilor cu spirit civic. SNV-ul este dedicat atât persoanelor care nu s-au implicat niciodată în activităţi de voluntariat, dar care intenţionează să se implice şi aşteaptă în acest sens o ocazie potrivită, precum şi  voluntarilor activi din Republica Moldova care promovează implicarea şi coeziunea socială.

Lansarea oficiala a evenimentului a avut loc duminica, 19 octombrie 2014 în oraşul Soroca – Capitala Tineretului 2014, precum şi în alte raioane din Republica Moldova. 

Pentru a vedea care sunt subiectele de presa cu referinţă la voluntariat (social, ecologic, sportiv, dezvoltare comunitară etc.) accesaţi linkul Calendarul de activitati naţional Săptămana Naţională a Voluntariatului (SNV) 2014 (actualizat 23 octombrie) unde sunt descrise activităţile de voluntariat organizate la nivel naţional, localităţile şi datele de contact ale organizatorilor. Menţionam ca în acest an vor fi organizate peste 100 de activităţi de voluntariat cu tematici diverse. Deoarece încă primim informaţii din teritoriu calendarul este actualizat zilnic.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactaţi Asociaţia obştească ”Tinerii pentru dreptul la viaţă” (TDV), la numerele de telefon 022 567 551; 079 450 027; 079 191 587, adresa de e-mail tdv_secretariat@yahoo.com, sau vizitaţi https://tdvmoldova.wordpress.com/, www.facebook.com/tdv.coalitiavoluntariat, www.facebook.com/asociatia.tdv.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul proiectului TDV „Promovarea voluntariatului prin extinderea activităţilor de voluntariat în rândul tinerilor” finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova în cadrul Programului de granturi 2014. Evenimentul se desfăşoară şi în cadrul proiectului „Consolidarea resurselor umane și financiare pentru dezvoltarea sectorului societății civile din Republica Moldova implicat în activități de voluntariat” susţinut de Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), în cadrul Programului Parteneriat pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova, implementat de FHI 360, precum şi al proiectului „Voluntariatul – cheia schimbării sociale în Republica Moldova” implementat de TDV în parteneriat cu Fundaţia pentru Educaţia şi Dezvoltarea Societăţii Civile (FERSO) din Polonia cu suportul financiar al Programului „Region in Transition RITA” ca iniţiativă a Polish-American Freedom Foundation.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: