Curs de instruire pentru obţinerea statutului de instituţie gazdă activităţii de voluntariat

Asociaţia obştească „Tinerii pentru dreptul la viaţă” (TDV) ca Secretariat al Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat din Moldova, invită 20 de organizaţii/ instituţii care doresc să obţină la sfârşitul acestui an statutul de instituţie gazdă activităţii de voluntariat să participe la cursul de instruire „Paşi practici în dezvoltarea unui Program de Voluntariat care îndeplineşte standardele minime de calitate”, care se va desfăşura vineri, 12 septembrie 2014.

Scopul instruirii este de a dezvolta un Program de Voluntariat care îndeplineşte standardele minime de calitate şi de a elabora documentaţia necesară pentru obţinerea statutului de instituţie gazdă activităţii de voluntariat.

Doritorii sunt rugaţi să expedieze un mesaj pe adresa de e-mail: tdv_secretariat@yahoo.com care să conţină date succinte privind organizaţia/instituţia (inclusiv link-ul la pagina web) şi CV personal al Coordonatorului de Voluntari anexat.

Selecţia se va face după principiul „primul venit, primul servit”. După ocuparea locurilor disponibile se va alcătui o lista de aşteptare care va fi utilizată pentru următoarele 14 cursuri similare care vor fi organizate de TDV. Menţionăm că, în prezent, cheltuielile de transport nu sunt acoperite de către organizatori. Vedeţi Agenda curs instruire 1. Termenul limită de aplicare este 11 septembrie 2014.

Cursurile de instruire sunt realizate în cadrul proiectului TDVHuman and finance resources consolidation for development of the Moldovan civil society sector engaged in volunteer activities” susţinut de Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), în cadrul Programului Consolidarea Societăţii Civile în Moldova, implementat de FHI 360.

Primul curs de instruire este realizat şi în cadrul proiectului “Volunteering as a key to social change in Moldova”, implementat de TDV în parteneriat cu Foundation for Education and Development of Civil Society FERSO (Polonia) cu suportul financiar al Programului „Region in Transition RITA” ca iniţiativă a Polish-American Freedom Foundation.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: