Succes profesional prin voluntariat!

colTe vom căuta noi…” sau „Care este experienţa ta în domeniu?” sunt cel puţin două fraze pe care majoritatea studenţilor le-au auzit în cadrul unui interviu de angajare.

Situaţia este paradoxală deoarece studenţii nu pot acumula experienţă din moment ce nimeni nu doreşte să îi angajeze. În aceste condiţii, voluntariatul ar putea fi soluţia! 

Prea puţini sunt patronii care, banzându-se pe o strategie pe termen lung, apelează la tineri pentru a-i pregăti să devină oameni de bază în organizaţia lor. În această situaţie, voluntariatul reprezintă o gură de oxigen pentru fiecare tânăr care nu reuşeşte să se angajeze. Conform legii  Nr. 121 din  18.06.2010  voluntarul poate certifica experienţa şi abilităţile acumulate printr-o adeverinţă/ certificate nominal eliberat de către organizaţiile gazdă, iar la angajarea în cîmpul muncii voluntariatul prestat în sectorul public şi în cel neguvernamental, confirmat prin certificatul nominal de voluntariat, scrisoarea de recomandare şi carnetul de voluntar, este considerat ca experiență de muncă. De asemenea, admiterea la universitate poate să devină  mai puțin stresantă dacă ești voluntar!

Nu ezita să începi cariera de succes prin voluntariat!  Noi, promovăm voluntariatul de 15 ani!

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: