Săptămâna Națională a Voluntariatului continuă!

Miercuri, 29 mai, în cea de a V-a zi a Săptămânii Naționale a Voluntariatului 2013, Coaliția Voluntariat vă invită la una din cele mai așteptate activități din SNV – ZEBRA 4. Toți cei care doresc să reamintească autorităților publice că „Zebrele și trotuarele sunt pentru pietoni!” sunt așteptați la ora 11:30, în fața Primăriei Municipiului Chișinău (str. Bulevardul Ştefan cel Mare 83).

Noi suntem de părere că este inadmisibil să fie accidentaţi, şi chiar să moară, copii şi maturi care traversează regulamentar pe zebră şi la culoarea verde a semaforului. Dacă vedem o mulţime de şoferi care parchează pe zebre sau se opresc la semafor blocând accesul pe zebră – cum ar fi ca o mulţime de părinţi cu cărucioare, persoane cu dizabilităţi în scaun rulant, copii şi maturi cu biciclete … SĂ BLOCHEZE pentru un timp O TRECERE DE PIETONI FĂRĂ SEMAFOR?

Această activitate este organizată deja al patrulea an de către Centrul de Resurse „Tineri și Liberi”. Vă reamintim că anterior au fost organizate:

– Operațiunea Zebra 1 „Ce animal nu oprește la zebră?”

– Operațiunea Zebra 2  „Moartea te aşteaptă la roşu”

– Operațiunea Zebra 3 „24 ore+5 min”

Pentru mai multe detalii o puteți contacta pe Antonița Fonari (079450028).

De asemenea, vă reamintim că continuă acţiunea „Voluntariat pentru tine!”, organizată de Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova. În cadrul acestei activităţi este evaluat gradul de accesibilitate a imobilelor de menire socială amplasate pe cele mai principale artere ale capitalei.

Mâine, 29 mai vor fi evaluate imobilele din sectorul Buiucani. Toate persoanele care doresc să se implice sunt aşteptate între orele 17:00 – 17:30 la adresa Ion Creanga 49/1 (filiala Moldincombank), înarmate cu un tabel și un telefon mobil cu funcție – foto (sau aparat foto).

Pentru mai multe detalii o puteți contacta pe Pavlova Valentina (067300450).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: