Se extinde pînă pe data de 19 aprilie 2013 perioada de aplicare la poziţia de Coordonator Raional / Municipal SNV 2013

logo-snv-documenteVino alături de noi, să faci parte din echipa de organizare a celor mai creative activităţi de promovare a voluntariatului şi participării civice!

În perioada 24 mai – 1 iunie 2013 fii alături de Coaliţia pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat în cadrul celei de-a VII-a ediţie a Săptămânii Naţionale a Voluntariatului “Hai în gaşca voluntarilor!”. Pe parcursul celor 8 zile din Săptămîna Naţională a Voluntariatului 2013 (SNV) pot fi realizate: campanii de sensibilizare, dezbateri pe domeniul voluntariat, tîrguri de oferte de locuri de voluntariat, acţiuni de binefacere, acţiuni de salubrizare, şezători etc. cu implicarea activă a cetăţenilor din localitate, mass-mediei, businessului, persoanelor publice, autorităţilor locale şi centrale.

Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV) este cel mai mare eveniment anual de promovare a voluntariatului la nivel naţional şi are drept scop să mobilizeze cît mai multe organizaţii şi voluntari pentru a promova voluntariatul şi implicarea civică a comunităţii. La cea de a VII-a ediţie, SNV-ul va căpăta o nouă dimensiune prin extinderea activităţilor de promovarea a voluntariatului în toate regiunile Republicii Moldova.

Vă informăm că dintre organizațiile și instituțiile care au aplicat la poziţia de Coordonator Raional / Municipal SNV 2013 pînă la data de 5 aprilie 2013, au fost selectate următoarele organizaţii:

  1. Coordonator Municipal SNV Chișinău, Senatul Studentesc ULIM, senatululim@gmail.com
  2. Coordonator Raional SNV Făleşti, AO Caroma Nord, caroma_pirlita2002@yahoo.com
  3. Coordonator Raional SNV Ialoveni, AO Alternativa, ngo.alternativa@yahoo.com
  4. Coordonator Raional SNV Ungheni, Fundaţia Comunitară Ungheni, natalyribcic@gmail.com

Rugăm organizaţiile / instituţiile publice sau private nonprofit, din Municipiul Chişinău şi raioanele menţionate mai sus, care doresc să se implice activ în SNV 2013, să descarce formularul de colectare a activităţilor SNV, să-l completeze şi să-l trimită pînă la data de 17 mai, la adresa de email corespunzătoare a Coordonatorului Raional / Municipal.

Organizaţiile / instituţiile care fac parte din alte raioane / municipii decît cele menţionate mai sus şi care s-au decis în privinţa activităţilor SNV 2013 sunt rugate să trimită tabelul de colectare a activităţilor SNV pe adresa tdv_secretariat@yahoo.com

Anunţăm că pentru a mobiliza participanţii la SNV şi din alte raioane / municipii din Republica Moldova, se extinde pînă pe data de 19 aprilie 2013 perioada de aplicare la poziţia de Coordonator Raional / Municipal SNV 2013 a organizaţiilor / instituţiilor publice sau private doritoare să se implice neremunerat (în mod voluntar) în SNV. Doritorii sunt rugaţi să ne contacteze la adresa electronică: tdv_secretariat@yahoo.com

Mai multe detalii despre responsabilităţile şi beneficiile pe care le pot avea organizaţiile care devin Coordonatori Raionali/Municipali SNV 2013 puteţi vedea la următorul link: https://tdvmoldova.wordpress.com/2013/03/28/coalitia-voluntariat-te-invita-sa-faci-parte-din-echipa-care-va-coordona-saptamana-nationala-a-voluntariatului-2013/

Săptămîna Naţională a Voluntariatului 2013 este organizată de membrii şi partenerii Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat şi susţinută financiar de Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.

Pentru mai multe informaţii contactaţi:
Asociaţia obştească ”Tinerii pentru dreptul la viaţă”(TDV)
Secretariatul Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat
Tel: 022 567 551; 079 45 00 27
E-mail: tdv_secretariat@yahoo.com

3 răspunsuri

  1. […] Comunitară Ungheni a fost delegată de TDV, Secretariatul Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat să […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: