Curs de instruire „Sarcinile Coordonatorului de Voluntari din Republica Moldova în cadrul procesului de implementare a standardelor minime de calitate pentru activitatea de voluntariat” 10 – 15 decembrie 2012

Asociaţia obştească „Tinerii pentru dreptul la viaţă” (TDV) invită participanţii la Atelierele de informare în domeniul voluntariat din Regiunea Centru, Sud şi Nord a Republicii, precum şi alte persoane interesate care reprezintă o organizaţie / instituţie cu statut de persoană juridică publică sau privată fără scop lucrativ, să participe la un curs de instruire în domeniul voluntariat, care se va desfăşura în perioada 10 – 15 decembrie 2012, în oraşul Chişinău.

Locurile sunt limitate. Vor fi selectate 20 de persoane: 5 reprezentanţi ai APC, 5 reprezentanţi ai APL, 5 reprezentanţi ONG din Chişinău şi 5 reprezentanţi ONG din teritoriu. Transportul, cazarea si alimentaţia participanţilor va fi asigurată de către organizatori.

Obiectivele cursului sunt:
a) dezvoltarea sau crearea unui program de voluntariat în cadrul organizaţiei / instituţiei în vederea obţinerii statutului de instituţie gazdă activităţii de voluntariat;
b) instruirea participanţilor privind sarcinile Coordonatorului de Voluntari necesare implementării de către organizaţie / instituţie a standardelor minime de calitate pentru activitatea de voluntariat;
c) formarea deprinderilor / abilităţilor practice de utilizare a instrumentelor de lucru prevăzute de cadrul normativ în domeniul voluntariat pentru instituţiile gazdă activităţii de voluntariat.

Vă informăm că perioada de selecţie s-a extins până joi, 29 noiembrie 2012, ora 12:00. Pentru a fi selectaţi va rugăm să trimiteţi formularul de aplicare anexat completat si CV-ul aplicantului la adresa de e-mail tdv_secretariat@yahoo.com. Persoanele selectate vor fi anunţate până cel târziu la sfârşitul lunii noiembrie 2012.

Cursul de instruire în domeniul voluntariat este realizat în cadrul proiectului „Consolidarea voluntariatului în Republica Moldova prin implicarea activă a tinerilor”, finanţat de către Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.

Pentru mai multe informaţii contactaţi:
Asociaţia ”Tinerii pentru dreptul la viaţă”(TDV)
Secretariatul Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat
Tel: + 373 22 567 551; + 373 79 45 00 27
E-mail: tdv_secretariat@yahoo.com

Un răspuns

  1. Va multumim mult de informatii de invitatie .Va suntem alaturi .Succes in toate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: