Atelier de informare în domeniul voluntariat pentru lucrătorii de tineret din regiunea centru a Republicii Moldova

Asociaţia „Tinerii pentru dreptul la viaţă” (TDV) invită lucrătorii de tineret din regiunea centru a Republicii Moldova să participe la un atelier de informare în domeniul voluntariat, care se va desfăşura pe 3 iulie 2012, ora 14:00 la sediul TDV (bd. Traian 11/2).

Scopul principal al atelierului este de a sprijini organizaţiile / instituţiile să elaboreze Regulamentul intern cu privire la implicarea voluntarilor necesar în vederea obţinerii statutului de instituţie gazdă a activităţii de voluntariat. De asemenea participanţii vor fi informaţi cu privire la conţinutul şi stadiul implementării cadrului normativ din domeniul voluntariat din Republica Moldova.

Atelierul va fi realizat de către Nicolae Procopie şi Cristina Balan, persoanele responsabile de elaborarea capitolului III „Dezvoltarea spiritului civic şi al voluntariatului” în cadrul Strategiei de Dezvoltare a Societăţii Civile 2012 – 2015.

Pentru a putea participa este suficient sa trimiteţi pînă miercuri, 27 iunie 2012, ora 18.00 un  e-mail la adresa tdv_secretariat@yahoo.com cu datele Dumneavoastră de contact şi numele organizaţiei/instituţiei pe care o reprezentaţi. Locurile sunt limitate. Transportul participanţilor din regiuni va fi asigurat de către organizatori, cu condiţia prezentării tichetului de călătorie şi o copie a buletinului de identitate.

Ulterior, vor fi realizate alte două ateliere pentru lucrătorii de tineret din regiunea nord şi sud a Republicii Moldova. În cadrul atelierelor, vor fi selectate persoanele care vor participa la cursul de instruire „Sarcinile Coordonatorului de Voluntari din Republica Moldova în cadrul procesului de implementare a standardelor minime de calitate pentru activitatea de voluntariat”, care se va desfăşura în toamna anului 2012.

Atelierul de informare în domeniul voluntariat pentru lucrătorii de tineret este realizat în cadrul proiectului „Consolidarea voluntariatului în R.Moldova prin implicarea activă a tinerilor”, finanţat de către Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.

Pentru mai multe informaţii contactaţi:
Secretariatul Coaliţiei Voluntariat,
Asociaţia ”Tinerii pentru dreptul la viaţă”(TDV)
Tel: + 373 22 567 551; + 373 79 45 00 27
E-mail: tdv_secretariat@yahoo.com
Pagina web: http://www.cnv.md / tdvmoldoma.wordpress.com

Puteţi descărca comunicatul AICI.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: