Grupul cu destinaţie specială „Zebra 3″ invită

Mîine, 17 mai 2012, Coaliţia pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat vă invită să participaţi la un randez-vous cu cei de la Poliţia Rutieră să vorbim despre maşinile parcate neregulamentar sau „căţărate” pe zebră.

Dacă te-ai saturat să vezi cum unii parchează pe zebră, alătură-te „Grupului cu destinaţie specială „Zebra 3” pentru a-i trage la brazdă pe cei care nu respectă regulile de circulaţie. Vom lasa un mesaj „de neuitat”  pe parbrizul maşinilor parcate aiurea.

 “Operaţiunea” va începe cu o  conferinţă de presă de cinci minute la ora 11:00, la zebra de pe bd. Ştefan cel Mare, colţ cu str. Puşkin, unde vom transmite şi pozele cu soferii poznaşi. Toate pozele adunate vor fi puse intr-un plic, si transmise de participanţi celor de la Poliţia Rutiră, de la care se aşteaptă să vină cu un raspuns, in termeni legali, cum au fost sanctionaţi făptaşii.

Au confirmat prezenţa Nata Albot, Dumitru Marian, Dumitru Ciorici, Ion Grossu, Dionis Cenuşă s.a.

Dress code pentru voluntarii care vor să participe la conferinţa de presă ” ZEBRA3″ : ţinute alb-negru, mai ales în dungi.

Zebra 3 face parte din Săptămâna Naţională a Voluntariatului „Hai în gaşca voluntarilor!” (SNV 2012).  SNV 2012 este posibilă graţie ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), în cadrul Programului Consolidarea Societăţii Civile în Moldova (MCSSP), implementat de către FHI 360. Evenimentul este posibil şi datorită contribuţiei Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: