ZEBRA 3: Operaţiune de 24 ore + 5 minute

Te-ai săturat să vezi cum unii parchează pe zebră? Te-ai gândit vreodată cum să le găseşti un act de cojoc? Ai umbla cu coasa după ei, precum am făcut noi anul trecut în Săptămâna Naţională a Voluntariatului, în cadrul “Operaţiunii ZEBRA 2″ (în foto)? Pe pagina TIMPUL găseşti şi un video foarte bun, plus poze de la evenimentul din 2011.

Fii parte din “Operaţiunea ZEBRA 3”! Adună probe/poze contra celor care nu respectă zebrele ca să mergi liniştit pe drum.

Alătură-te „Grupului cu destinaţie specială „Zebra 3” – din care face parte Coaliţia pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat, bussinesul social-responsabil şi amicii noştri din mass media – pentru a-i trage la brazdă pe cei care nu respectă regulile de circulaţie.

Intră pe www.cnv.md/zebra3 încarcă o poză cu şoferi iresponsabili care parchează sau/şi “se caţără” pe zebră când ajung la semafor. Platforma online este o monstră de voluntariat corporativ marca „Amplica” şi oferă 2 opţiuni: fie încarci fişierul din calculator, fie faci copy-paste la URL, dacă poza circulă deja pe Internet. Rugămintea principală este: Poze recente ce arată o încălcare a regulilor de parcare/staţionare la zebră, de o rezoluţie bună.

Ai exact 24 de ore ca să te implici! Iar dacă ne trimiţi şi datele tale de contact ai şansa să prezinţi personal probele care vor fi transmise Ministerului Afacerilor Interne în cadrul unei conferinţe de presă de cinci minute. Conferinţa va avea loc la joi, 17 mai 2012, ora 11:00, la zebra de la bd Ştefan cel Mare, colţ cu str. Puşkin, de acolo vom merge cu dovezile la Ministerul Afacerilor Interne. Toate probele adunate vor fi puse intr-un plic, şi transmise organele responsabile de la care se aşteptă să vină cu un răspuns, în termeni legali, cum au fost sancţionate făptaşii.

Dress code pentru voluntarii care vor să participe la conferinţa de presă ZEBRA 3: ţinute alb-negru, mai ales în dungi

Puteţi să vă inspiraţi, când vă alegeţi ţinuta, de la vedetele pe care le vedeţi în prima ediţie cu ZEBRE într-un reportaj pe UNIMEDIA. Iată şi o foto preluată din reportajul respectiv:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: