Coaliţia Voluntariat te îndeamnă să participi în perioada 12 – 20 mai la Săptămîna Naţională a Voluntariatului 2012!

VINO alături de noi, să faci parte din echipa de organizare a celor mai creative activităţi de promovare a voluntariatului şi participării civice!

În perioada 12 – 20 mai 2012 fii alături de Coaliţia pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat în cadrul celei de-a VI-a ediţie a Săptămînii Naţionale a Voluntariatului “Hai în gaşca voluntarilor!”.

Pe parcursul celor 9 zile din Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV) pot fi realizate: campanii de sensibilizare; dezbateri pe domeniul voluntariat; tîrguri de oferte de voluntairat; acţiuni de binefacere; acţiuni de salubrizare; şezători ş.a. cu implicarea activă a cetăţenilor din localitate, mass-mediei, businessului, persoanelor publice, autorităţilor locale şi centrale.

Doritorii de a se implica activ în SNV 2012, şi anume organizaţiile, instituţiile, grupurile de iniţiativă ş.a., sunt încurajaţi să completeze următorul chestionar de colectare a activităţilor în cadrul SNV pînă la data de 06 mai, ora 18:00. Versiunea WORD a chestionarului poate fi descărcată la următorul link şi trimisă la adresa de email: tdv_secretariat@yahoo.com.

Săptămîna Naţională a Voluntariatului “Hai în gaşca voluntarilor!” a devenit cel mai mare eveniment de promovare a voluntariatului la nivel naţional şi este deja o tradiţie în Republica Moldova.

Săptămâna Naţională a Voluntariatului 2012 este organizat de Membrii şi Partenerii Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat şi susţinut financiar de Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova şi FHI 360.

Pentru mai multe informaţii contactaţi:
Secretariatul Coaliţiei Voluntariat,
Asociaţia ”Tinerii pentru dreptul la viaţă”(TDV)
Tel: + 373 22 567 551; + 373 79 45 00 27
E-mail: tdv_secretariat@yahoo.com
http://www.tdvmoldoma.wordpress.com, http://www.cnv.md


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: