Jucării, rechizite şi hăinuţe pentru familiile din Mireşti

Sărbătorile continuă pentru cei care cred în Moş Crăciun!

Drept dovadă vine activitatea realizată de Asociaţia „Tinerii pentru Dreptul la Viaţă” (TDV) în parteneriat cu Centrul de Resurse „Tineri şi Liberi” şi Asociaţia „MOTIVAŢIE” din Moldova la data de 17 ianuarie 2012 în satul Mireşti, Hînceşti.

Una din frumoasele tradiţii ale TDV este de a susţine familiile social vulnerabile din satele Moldovei. An de an identificăm familii noi din întreaga ţară care au nevoie de ajutor şi îi susţinem pînă alţi omuleţi dragi preiau cazul familiei mai departe. Dar al II-lea an consecutiv mergem cu mare drag la Mireşti, încercînd de fiecare dată să aducem zîmbetul pe feţele copiilor şi bucurie în casele unor familii.

De această dată am mers la ei cu jucării, hainuţe şi rechizite. Bucuria picilor din clasa 1 au fost jucăriile primite, iar cei mai măricei din clasa a 2-a au primit un set de rechizite (creioane colorate, carioci , caiete ş.a). Între timp unele mămici, în clasa de alături, alegeau hăinuţe pentru întreaga familie.

Copii claselor 1 si 2 ne-au bucurat cu colinde, urături şi poezii. Iar pentru a transmite un MULTUMESC celor datorită căror a fost posibilă realizarea acestei activităţi ei au pregătit cîte un desen.

Iar noi le spunem un sincer MULŢUMESC persoanelor datorită cărora am reuşit să aducem zîmbetul pe faţa copiilor! Printre aceste persoane se numără: Corina Cepoi, Oleg şi Silvia Apostol, Familia Griţcan, Anastasia Ovcinicov, Igor Meriacre, Centru de zi „Speranţa” şi voluntarii Coliţiei Voluntariat.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: