VOLUNTARI DIN CADRUL COMPANIEI GAS NATURAL FENOSA MOLDOVA AU PLANTAT ARBORI ŞI AU FĂCUT ORDINE ÎNTR-UN PARC DIN CAPITALĂ.

Acţionând în spiritul angajamentelor asumate  în cadrul reţelei locale a Pactului Global în calitate de întreprindere responsabilă social, încercând prin efort şi exemplu propriu să contrubuie la aducerea în ordine a oraşului în care activează compania şi locuiesc angajaţii săi, un grup de voluntari din cadrul  Gas Natural Fenosa Moldova în coordonare cu responsabilii întreprinderii municipale pentru întreţinerea spaţiilor verzi a desfăşurat sâmbătă, 5 noiembrie, curent, o acţiune  ecologică  în parcul din sectorul Râşcani al municipiului Chişinău.

Circa 60 de voluntari au plantat în parc 350 de piueţi de frasin şi au adunat gunoaie. În rezultat, sectorul parculului de lingă strada Studenţilor, repartizat de întreprinderea spaţiilor verzi pentru desfăţurarea acţiunii „ O toamnă curată cu Gas Natural Fenosa” , a  redevenit graţie efortului voluntarilior, parte a naturii îngrijite de om.

Conform participanţilor la acţiune, urbea şi zonele verzi din cadrul ei, suferă de pe urma nepăsării şi neglijenţei multor  persoane, care aruncă iresponsabil tot felul de deşeuri menajere în parcuri şi lasă în urma contactului lor cu natura semne ale unui comportament necivilizat.

Despre intenţia desfăşurării acţiunii respective administraţia Gas Natural Fenosa Moldova a informat Ministerul mediului şi Primăria municipiului Chişinău, asigurând oficialităţile că fac acest lucru voluntar, în beneficiul naturii.

Asemenea acţiuni voluntarii de la Gas Natural Fenosa Moldova desfăşoară anual şi nu doar în municipiul Chişinău, dar şi în alte localităţi din zona sa de activitate.

Sursa: www.infotag.md

Un răspuns

  1. I know this website provides quality based articles or reviews and extra data, is there any other web site which
    presents these information in quality?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: