Forumul Organizaţiilor Neguvernamentale, Ediţia VI

La solicitarea Organizaţiilor Neguvernamentale perioada de aplicare la Forumul ONG a fost extinsă până la data de 14 iunie 2011.

Consiliul Naţional al ONG din R. Moldova, în perioada 23 – 24 iunie 2011, anunţă desfăşurarea Forumului Organizaţiilor Neguvernamentale, ediţia VI, eveniment care va întruni aproximativ 120 participanţi, reprezentanţi ai instituţiilor publice, lideri de ONG, donatori, experţi internaţionali, mass-media.

Forumul ONG este o platformă de dialog, care are ca scop punerea pe agenda publică a subiectelor importante ce ţin de rolul societăţii civile în procesul de integrare europeană, durabilitatea serviciilor prestate de organizaţii, consolidarea imaginii ONG, promovarea sectorului asociativ în reţele cu domenii de interes comun şi dezvoltarea parteneriatelor publice private. Fiecare ediţie a Forumului este concepută ca un mecanism de implicare a societăţii civile în procesul decizional şi o formă de evaluare a activităţilor Consiliului ONG, mandatat să reprezinte interesele organizaţiilor neguvernamentale în baza Rezoluţiei Forumului ONG.

 CRITERII DE ELIGIBLITATE PENTRU PARTICIPANŢII LA FORUMUL ONG 2011:

  • Candidaţii trebuie să fie reprezentanţi ONG cu minim 1,5 ani experienţă în cadrul organizaţiei pe care o reprezintă;
  • Vor avea prioritate candidaţii care vor prezenta o confirmare că sunt delegaţi la Forumul ONG de un număr mai mare de ONG active;
  • Participantul la eveniment care doreşte să candideze pentru Consiliul ONG, va anexa la formularul de aplicare o scrisoare de motivare şi un rezumat de o pagină despre activităţile sale în domeniul ONG, desfăşurate pe parcursul ultimilor 3 ani, activităţi care îl prezintă drept o persoană cu experienţă în domeniu.

 PROCEDURA DE APLICARE:

Pentru participarea la concurs, candidaţii vor prezenta următoarele documente:

Dosarul de aplicare va fi expediat pe adresa CP 3063, MD 2072, Chişinău, R. Moldova sau prin e-mail – secretariat@tineriliberi.md, fax: 567 489, până la data de 14 iunie 2011, iar rezultatele selecţiei vor fi anunţate pe 17 iunie de către secretariatul Consiliului ONG, Centrul de Resurse „Tineri şi Liberi” .

COSTURI:

Pentru participarea la Forumul ONG va fi achitată taxa unică în valoare de 200 lei. Cheltuielile de cazare şi alimentare a participanţilor vor fi acoperite de către organizatori din sursele finanţatorilor. Organizaţiile din afara Chişinăului care nu vor solicita cazare şi acoperirea cheltuielilor de transport, vor fi scutiţi de taxa de participare.

Pentru mai multe detalii accesaţi http://consiliulong.md/ro/ sau puteţi să ne contactaţi la numărul de telefon (+ 373 22) 567-549; 79-45-00-27.

Organizarea acestui forum este posibilă graţie ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), în cadrul Programului AED Consolidarea Societăţii Civile în Moldova (MCSSP).

Consiliul Naţional al ONG din R. Moldova este în căutare de fonduri pentru acoperirea integrală a cheltuielilor de organizare a Forumului ONG.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: