Lupu și Lupan – pe șantier, Fusu și Palihovici – la făcut plăcinte

Președintele Interimar al Republicii Moldova Marian Lupu și deputații din Alianța pentru Integrare Europeană au muncit ieri, 8 aprilie, din greu, dar nu la ședința Parlamentului, ci în cadrul unei acțiuni de voluntariat la Centrul de Orientare Vocaţională pentru Tinerii cu Dizabilităţi din Vadul-lui-Vodă.

Liderul PD și deputatul PL au amenajat cu pietriş drumul şi spaţiul de staţionare a microbuzului și au sădit pomi în timp ce deputatele au gătit plăcinte pentru beneficiarii Centrului de Orientare Vocaţională al Asociaţiei „Motivaţie”.

Potrivit lui Marian Lupu, la acțiunea respectivă au fost invitați toți autorii Legii Voluntariatului, printre care și Mihai Ghimpu, Mihai Godea, Valentina Buliga, însă nu toți au putut să vină.

Liliana Palihovici a pregătit plăcinte după o reţetă mai specială, așa cum le fac în satul Horogite, raionul Călărași, baștina deputatului PLDM. Întrebată de presă unde se simte mai bine, la Parlament sau la bucătărie, Palihovici a declarat că la bucătărie se simte stăpână, în timp ce la Parlament e altă situație.

Și Corina Fusu a spus că se simte bine la bucătărie și că primește o plăcere deosebită când face bucate pentru familia sa.

Când au fost gata plăcintele, președintele interimar și deputații AIE împreună cu tinerii de la Centrul de Orientare Vocaţională al Asociaţiei „Motivaţia” s-au așezat la masă.

Activitate deschide cea de-a V-a ediţie a Săptămânii Naţionale a Voluntariatului „Hai în gaşca voluntarilor!” (SNV 2011), care se desfăşoară în perioada 8 – 16 aprilie 2011, având tematica „Voluntariat pentru satele Moldovei”.

Sursa: www.unimedia.md

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: