Programul de voluntariat ”Nu sînt indiferent”

În contextul aprobării Legii cu privire la Voluntariat şi în scopul promovării activităţilor de voluntariat, Ministerul Tineretului şi Sportului lansează Programul de voluntariat ”Nu sînt indiferent”.

Programul presupune oferirea unui stagiu de experienţă în cadul Ministerului Tineretului şi Sportului în perioada octombrie-decembrie, 2010. Agenda stagiului va fi stabilită cu fiecare potenţial voluntar în parte.

Prin intermediul Programului, tinerii vor avea oportunitatea de a se dezvolta personal şi profesional, de a dobîndi experienţă de muncă în cadrul administraţiei publice centrale.  Tinerii vor fi antrenaţi direct în activitatea instituţiei şi în soluţionarea problemelor relevante domeniul de tineret, vor participa la diverse activităţi şi acţiuni naţionale şi internaţionale.

Astfel, tinerii vor avea ocazia să dobîndească noi informaţii, cunoştinţe , sa-şi formeze noi competenţe, iar MTS îşi va completa resursele disponibile cu energia, abilităţile şi talentul voluntarilor care doresc să se implice plenar în politica de tineret.

Pentru a deveni voluntar în cadrul MTS, Vă rugăm expediaţi CV-ul pînă la data de 20 septembrie, 2010 (cu indicarea datelor de contact) la adresa de email: tineret@mts.gov.md sau adresa: Ministerul Tineretului şi Sportului, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt, 162, etaj 8, bir.824.

Pentru detalii:
Tel: 820-864 – Direcţia Programe de Tineret

Un răspuns

 1. Bun gasit. Frum,oasa initiativa. Sunt si eu apasionata de voluntariat, dar aici la Italia il practic cu italienii, ai nostri nu sunt interesati… din pacate.

  Cu respect:

  AssoMoldave
  Tatiana Nogailic
  Wind.3294754598
  SKYPE: nogailic
  mail:assomoldave@gmail.com
  http://picasaweb.google.it/assomoldave
  http://assomoldaveroma.blogspot.com
  http://www.youtube.com/ASSOMOLDAVE
  http://www.facebook.com/Nogailic.Tatiana.Assomoldave

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: