Paşte pentru fiecare …oare şi pentru familia lui Valeriu Boboc?

Desen copii Mihai GhimpuDe peste zece ani, noi cei de la Centrul de Resurse “Tineri şi Liberi” şi TDV avem o tradiţie – organizăm evenimente de caritate şi voluntariat, în special la Paşte şi Crăciun.

În Vinerea Mare, la 14:00, în sediul nostru de la Botanica adunăm prietenii noştri şi mergem la cei mai trişti ca noi să le aducem speranţa că lumea poate fi mai bună. Poate veni oricine cu noi sau puteţi transmite un pachet cu alimente, bani sau produse / obiecte care pot bucura o persoană în dificultate!

Vom face o listă cu cei care transmit donaţii şi semnăturile celor care le-au primit + poze de la vizitele din 17 aprilie 2009.

Acum despre oamenii la care vom merge şi nr. pe lista noastră. Cu sufletul-tângă am decis să facem un pachet pentru familia lui Valeriu Boboc, dacă încă nu ştiţi cine este a fost acest om, vedeţi aici.

Am vorbit astăzi cu Ala şi Victor Boboc, părinţii lui Valeriu. În discuţie Dumnealor sunt foarte distinşi şi de o bunăvoinţă remarcabilă, luând în consideraţie situaţia limită în care şi-au pierdut fiul de 23 ani. Doamna Boboc mi-a zis că de mâine Natalia Boboc, soţia răposatului Valeriu va avea un cont bancar pe care vom putea face donaţii băneşti. Părinţii lui Valeriu vor fi foarte recunoscători tuturor care doresc să transmită lucruri pentru Dragoş care a rămas orfan la nici doi ani sau pentru soţia lui Valeriu. Am convenit cu Doamna Ala Boboc că cineva din echipa noastră va transmite vineri, după masă, un pachet pentru soţia şi fiul băiatului din imaginea alăturată. Ne puteţi contacta la director@tineri.liberi.md / tdv_secretariat@yahoo.com dacă doriţi să vă exprimaţi susţinerea şi compasiunea pentru familia Boboc din Bubueci împreună cu noi.

Sursa: Blogul Antoniţei Fonari

Un răspuns

  1. Tot respectul meu pentru acest post !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: